Twitter   Facebook   Youtube

Bekijk lesrooster »
024 - 641 41 65

Afslanken bij Derkssport

Afslanken doe je sportief en onder de juiste begeleiding

Overgewicht is voor veel mensen een groot probleem. Op de website van ons is het mogelijk om je BMI ( body mass index ) te checken met de BMI Scan. Of je overwicht hebt wordt bepaald aan de hand van je lichaamsgewicht. Het lichaamsgewicht wordt vergeleken met het 'normale' of 'ideale' gewicht van iemand van hetzelfde geslacht en een vergelijkbare lichaamsopbouw.

Als je gewicht meer dan 20% boven de norm ligt, spreekt men over overgewicht. Een andere mogelijkheid om overgewicht vast te stellen is de quetelet-index, ook wel Body Mass Index genoemd. Om deze index te berekenen deel je je gewicht in kilo's door het kwadraat van je lengte in meters. Als je BMI tussen de 20 en 25 ligt heb je een 'ideaal' gewicht. Ligt je BMI hoger dan 25? Dan is er sprake van overgewicht. Raadpleeg direct online onze BMI Scan.

Bij Derkssport in Wijchen helpen wij je om af te slanken en je ideale gewicht te bereiken en vast te houden.

'Het beste resultaat behaalt u door
individueel fitness en groepslessen te combineren met ontspanning en de juiste voeding.'

Ideale 'afslank' groepslessen en fitness programma's

BetterBelly ®

Waarom het nu wel lukt om af te slanken rond uw taille en buik. Met de BetterBelly ® is het mogelijk om binnen 4 weken tot 2 kledingmaten af te slanken. Dankzij infraroodwarmte i.c.m. beweging boekt u direct resultaat en precies op de plaatsen waar u dit wenst. BetterBelly is een nieuwe en innovatieve manier van afslanken.
» meer informatie over BetterBelly ...

Circuitfit

Circuittraining, of ook wel totaal fitness genoemd, is een groepsles voor mannen en vrouwen die een uitstekende conditie en uithoudingsvermogen willen opbouwen. De groepslessen zijn intensief maar ook motiverend en afwisselend. Circuittraining is zéér geschikt voor het afslanken.
» meer informatie over circuitfit ... 

PowerSlim ®

Niet iedereen heeft de discipline of de kennis van zijn lichaam en voedingstoffen om zaken blijvend te verbeteren. Daarom is er een gecertificeerde voedingsspecialist om u te begeleiden en te ondersteunen, dit i.c.m. het Power Slim® pakketten. Doordat we tijdens het Power Slim® programma onze vetreserves verbranden, leidt dit tot snelle afname van het lichaamsgewicht en de lichaamsomvang.
» meer informatie over Powerslim ...

Spinning

Wilt u zich ook naar een gezonder leven trappen en afslanken? Dan is spinnen écht iets voor u. Tijdens een spinningles werkt u aan uw algemene conditie en uithoudingsvermogen onder het toezicht oog van een instructeur.
» meer informatie over Spinning ... 

Beëindiging of tijdelijke stopzetting van uw lidmaatschap kan alleen schriftelijk of aan de receptie.
Bent u lid?
     

Waar kent u ons van?