Twitter   Facebook   Youtube

Bekijk lesrooster »
024 - 641 41 65

Powerslim® 

Afvallen samen met een gecertificeerd voedingdeskundige 

Klant reactie's

"Hallo, mijn naam is Dorette.

Ik ben 45 jaar en kom uit Wijchen. Met behulp van Power Slim ben ik in de afgelopen zes maanden ruim 28 kilo afgevallen. Net als vele anderen had ik al verschillende andere diëten geprobeerd, echter zonder resultaat. Ik had daarom ook niet verwacht dat het me ooit nog zou gaan lukken, maar dankzij het gevarieerde assortiment en de zeer professionele en enthousiaste begeleiding van Lindsay Bosch van Beauty en Wellness Mechelina is het me nu dan toch gelukt! Daarnaast ben ik gestart met sporten bij Wellness Centrum Derkssport, in combinatie met de Better Belly gaf dit een nog sneller resultaat. Ik ben ontzettend trots op mijn prestatie. Ik zie er nu namelijk niet alleen een stuk beter uit, maar zit ook weer lekker in mijn vel. Ik zou het dan ook iedereen aanraden!"

Dorret voordat ze meedeed aan powerslim

Dorret na 6 weken Powerslim 28 kilo kwijt

 

"6 tot 9 kilo gewichtsverlies in 4 weken"

"Ik ben Roy,

23 jaar, woonachtig in Wijchen. Ik ben een echte levensgenieter, oftewel, ik houd wel van een biertje en een hapje. Langzaamaan werd ik alleen steeds een beetje zwaarder, tot ik er zeven weken geleden echt genoeg van had. Nog nooit had ik een dieet gevolgd, maar Power Slim leek me wel wat voor mij. Met zes eetmomenten op een dag en genoeg keuze aan producten was het voor mij goed vol te houden. Op dit moment ben ik meer dan 15 kilo kwijt en dat alles zonder honger te hebben gehad. Ik ben blij met het resultaat en zou zeggen, gewoon doen!

Roy voor powerslim Roy na powerslim

 

Hierdoor bereikt u een stabiel en gezond gewicht. U merkt het al na de 1ste week! Hiervoor wordt het Power Slim® eiwitten dieet gebruikt.

BEL NU 06-54216265

 • Wetenschappelijk bewezen

 • Gezond en verantwoord

 • Geen honger gevoel

 • Geen jojo-effect

 • Proteïenedieet

 • Behoud van spiermassa

 • Gratis intake consult

Powerslim bij derkssport in samenwerking met Mechelina

Niet iedereen heeft de discipline of de kennis van zijn lichaam en voedingstoffen om zaken blijvend te verbeteren.

Daarom is er een gecertificeerde voedingsspecialist om u te begeleiden en te ondersteunen, dit i.c.m. het Power Slim® pakketten. Tijdens het Power Slim® programma is er een minimale aanvoer van vetten en koolhydraten(suikers) en vindt er een verandering plaats in de stofwisseling: drie dagen na de start van het dieet zijn de aanwezige suikers in ons lichaam volledig opgebruikt. Mits er geen nieuwe koolhydraten aangevoerd worden, is ons lichaam verplicht andere bronnen aan te spreken om in de energiebehoefte te voldoen, namelijk onze vetreserves.

Doordat we tijdens het Power Slim® programma onze vetreserves verbranden, leidt dit tot snelle afname van het lichaamsgewicht en de lichaamsomvang.

Power Slim® bestaat uit kwalitatief hoogwaardige eiwitten. Eiwitten zijn belangrijk bij de opbouw van spieren. Door de ruime aanvoer van deze eiwitten tijdens het Power Slim® afslankprogramma blijft de spiermassa behouden.

Het programma bestaat uit 4 verschillende fases, deze worden tevens begeleid en gemeten.

 1. Dit is de actieve fase: in deze fase zul je snel afslanken. Doordat koolhydraten uit het menu geweerd worden komt het lichaam in ketose (fase van vetverbranding). Dit totdat 80% van uw streefgewicht bereikt is. 

 2. Deze fase is een noodzakelijke overgang tussen de afslankingsperiode en het normale eetpatroon. In beperkte mate worden koolhydraten terug in het voedingspatroon ingebouwd; bijvoorbeeld met brood en fruit. 

 3. In fase 3 leer je gezond en gevarieerd eten om je nieuw verkregen gewicht te stabiliseren en te behouden. 

 4. Fase 4 is eigenlijk de fase waarin een normale voeding plaatsvindt. Deze fase is de fase waar je een normaal voedingspatroon hebt en handhaaft.

Begeleiding, een zeer belangrijk onderdeel. Hierdoor raakt u gemotiveerd, u ziet zelf de vooruitgangen!

Voordat je begint, wordt een uitgebreide anamnese doorlopen, dat betekent dat het startgewicht, de Body Mass Index (BMI), de vetvrije massa en de spiermassa worden gemeten en berekend. Je definieert samen met de voedingsdeskundige je persoonlijke doelstelling en maakt een stappenplan voor de uitvoering van het Power Slim® programma.

 1. Wekelijks wordt er bij je voedingsdeskundige je voortgang gemeten en besproken

 2. De water-, vet- en spierverhouding wordt aangegeven in percentages en wordt zichtbaar in een tabel en ook je energieverbruik wordt gemeten in verbruikte calorieën.

 3. BEL NU 06-54216265

Aangeboden Door: 

Poweslim in samenwerking met Mechelina

Beëindiging of tijdelijke stopzetting van uw lidmaatschap kan alleen schriftelijk of aan de receptie.
Bent u lid?
     

Waar kent u ons van?

openingstijden

Bekijk openingstijden »

eGym, vanaf nu bij Derks4Sport

Meer info, klik hier »