Switch vestiging

Ga naar Go4Fit Ga naar Derks4Sport Ga naar Go4Fit Basic
Bekijk lesrooster Lees info over fysiotherapie

BMI Berekening

De BMI waarde zegt iets over uw gezondheid, test het snel zelf.

bmi scan
Switch vestiging

Better Belly ® - Binnen 4 weken resultaat

Waarom het nu wel lukt om (plaatselijk) af te vallen!

Trainen met de Better Belly ® geeft u de kans om op een snelle en effectieve wijze van uw buikvet af te komen. Dankzij de Better Belly ® heeft u binnen vier weken tot wel 2 kledingmaten minder! Wanneer u op de gewone lifestyle manier gaat bewegen zoals u gewend bent, blijft uw buik altijd koud; dat wil zeggen dat er in dit gebied een slechte doorbloeding is. Dit is tevens het probleem waarom het zo moeilijk is om juist op die plek af te vallen. De Better Belly ® biedt uitkomst!

Door met infrarood dieptewarmte te gaan bewegen neemt de doorbloeding toe omdat het lichaam met alle macht de temperatuur gelijk wil houden met als gevolg dat er in de buikzone een vele malen betere doorbloeding plaatsvindt. Hierdoor zal de vetverbranding enorm toenemen. Daarnaast zorgt infrarood er tevens voor dat de ruststofwisseling verhoogd wordt. Om tot deze resultaten te komen is er periode van onderzoek vooraf gegaan.

De Better Belly ® is uitvoerig getest met verbluffende resultaten. Nooit eerder werd er aangenomen dat men daadwerkelijk op een specifieke plaats in centimeters zou kunnen afnemen, maar ook nooit eerder is het voorgekomen dat mensen zijn gaan trainen met deze speciaal voor dit doeleind ontwikkelde band. Infrarood in samenwerking met bewegen zorgt ervoor dat de vetcellen slinken. Door de warmte en effectiviteit wordt bewegen met de lifestyle Better Belly ® ook als zeer prettig ervaren.

Methode Better Belly ® - Hoe werkt het?

De methode is eenvoudig: u gaat drie keer per week, vier weken achter elkaar 30 tot 40 minuten trainen. De intensiteit wordt afgestemd op uw fitheid. Voor de eerste training wordt u gemeten en na een periode van vier weken opnieuw om het positieve resultaat vast te stellen. Tijdens de training maakt u gebruik van crosstrainer, fiets of loopband. U hoeft niet specifiek op uw voeding te letten, omdat de resultaten zonder dieet al verbluffend zijn.

Daarnaast heeft bewegen met de Better Belly ® nog andere positieve effecten op het lichaam, zoals het verminderen van rugklachten. Diverse mensen zijn van jarenlang pijn in hun rug hiervan afgekomen. Tevens ondersteunt de Better Belly ® herstel na ziekte, bevordert soepele spieren en gewrichten, voert gifstoffen uit uw lichaam af en bevordert een betere nachtrust.

De lifestyle Better Belly® is uniek en u heeft nu de kans om hiervan als een van de eersten te profiteren! Mis die kans niet en schrijf u vandaag nog in voor de Better Belly ®.

Better Belly is overigens goed te combineren met Powerslim, voor nog sneller resultaat!


Inschrijven Better Belly ® ( VOL = VOL )

Schrijf u vandaag nog in voor het Better Belly onderzoek door onderstaand contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken voor Better Belly.

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie ontvangen?

Vul dan hieronder het contactformulier in. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Niet geschikt voor meldingen omtrent beƫindiging of tijdelijke stopzetting van uw lidmaatschap.

Ik ben al lid Ik ben nog geen lid
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Wanneer wenst u dat wij contact met u opnemen?
 Ochtend
 Middag
 Avond
 Maakt mij niets uit

Waar kent u ons van?
 Dag- en weekbladen
 Google, Bing of Yahoo
 Mond-tot-mond reclame
 Overige
Eventuele aanvulling op uw bericht?

ISO 9001Olympisch netwerk Stichting LERFErkende fitnesscentraBrancheorganisatie erkende sport- en bewegingscentraTopsport GelderlandMediaZo! Uw partner in media


better belly, better belly wijchen, afvallen, rug, spieren, gewrichten, rugklachten, ziekte, nachtrust, betere nachtrust, positieve effecten, better belly derkssport, better belly derks, doorbloeding, vetverbranding, infrarood, 4 weken, fitheid, dieet, kledingmaten, better belly gelderland, afvallen,