Twitter   Facebook   Youtube

Bekijk lesrooster »
024 - 641 41 65
Fysio Fitness
Fysio Fitness
Fysio Fitness

Conditie
CoördinatieSpierkracht
VetverbandingFysiotherapie en sport komen samen bij Derkssport! Voor herstel, onderhoud en revalidatie.

Men denkt bij een blessure vaak dat rust houden de beste remedie is, maar niets is minder waar. Vaak is het blijven bewegen een veel betere oplossing voor uw lichamelijke klacht, de uitdrukking 'rust roest' is hier dan ook toepasselijk.

U sport volledig onder begeleiding van onze fysiotherapeut.

In overleg met hem kan er gezocht worden naar trainingsvormen die rekening houden met uw klachten. Daarnaast wordt er gekeken naar de mogelijkheden om u weer terug te brengen op het door u gewenste niveau.

Dit programma werkt inmiddels in combinatie met het vitaalsysteem. Met het vitaalsysteem kunt u nóg specifieker trainen en/of revalideren. Iedere maand krijgt u in onze sportschool een totale fitcheck, waarbij gekeken wordt naar uw bloeddruk, lichaamsgewicht, vetpercentage, rusthartslag en uw algemeen welbevinden. U kunt dus iedere maand uw eigen behaalde resultaten op papier zien. Daarnaast kunt u iedere maand uw doelstellingen bijstellen en uw trainingsschema aanpassen, mocht dit nodig zijn. 

Op donderdagavond van 18.30 tot 19.30 heeft u de mogelijkheid om onder begeleiding van de fysiotherapeut te sporten en op alle andere tijden kunt u dit doen onder begeleiding van een sportinstructeur.

U kunt telefonisch of persoonlijk een afspraak maken voor de donderdagavond. U kunt dan van 19.30u. tot 21.30u. terecht bij Martijn om uw klacht(en) te bespreken en samen te kijken wat er aan gedaan kan worden in de fitnesszaal. Uiteraard gebeurt dit alles in nauwe samenwerking met de instructeurs van Fitness centrum Derkssport in Wijchen.

Lesdagen:
Dinsdag / Donderdag / Zaterdag / Vrijdag

Volledig lesrooster »
Beëindiging of tijdelijke stopzetting van uw lidmaatschap kan alleen schriftelijk of aan de receptie.
Bent u lid?
     

Waar kent u ons van?

Eerstvolgende Fysio Fitness

 

dinsdag - 7 april 2020

15:30u - 18:00u (Wijchen)
18:00u - 19:00u (Wijchen)

donderdag - 9 april 2020

18:00u - 19:30u (Wijchen)

zaterdag - 11 april 2020

10:30u - 12:00u (Wijchen)