Eerstvolgende fitnessen

 

dinsdag - 26 mei 2015

10:30u - 11:30u (Wijchen)

vrijdag - 29 mei 2015

10:15u - 11:15u (Wijchen)
13:45u - 14:45u (Wijchen)

dinsdag - 2 juni 2015

10:30u - 11:30u (Wijchen)

vrijdag - 5 juni 2015

10:15u - 11:15u (Wijchen)
13:45u - 14:45u (Wijchen)
 
U moet als lid ingelogd zijn om aan favorieten toe te voegen.
Seniorenfitness

Seniorenfitness

Conditie:
Seniorenfitness Conditie
Co÷rdinatie:
Seniorenfitness Co÷rdinatie
Spierkracht:
Seniorenfitness Spierkracht
Vetverbanding:
Seniorenfitness Vetverbanding
Seniorenfitness
Eerstvolgende Seniorenfitness:
Lesdagen:
Dinsdag Vrijdag

Bekijk volledige lesrooster!

» Klik hier
 

Over Seniorenfitness

Wat is Senioren fitness?

Seniorenfitness of ook wel 50 plus fitness genoemd is sporten in een gezellige, ontspannende sfeer. Het welzijn van ouderen hangt nauw samen met de gezondheid en de prestatiemogelijkheid van het menselijk lichaam. Aan de basis van gezondheid staat o.a. de lichamelijke activiteit. Ondanks dat door ' slijtage ' door het ouder worden klachten zijn ontstaan kan het goed zijn dat deze klachten afnemen wanneer u verantwoord bezig bent met bewegen. Seniorenfitness is bedoeld voor iedereen, die onder deskundige begeleiding, met leeftijdsgenoten willen werken aan zijn of haar lichamelijke welzijn.

Senioren fitness in Wijchen bij Derkssport

Voor wie is Senioren fitness? 

Seniorenfitness is speciaal bedoeld voor 50 plussers die meer willen dan ' een blokje om ' om in beweging te blijven. Seniorenfitness is een uitstekend alternatief. Senioren, die ondanks hun leeftijd, actief en gezond willen blijven kunnen bij Derkssport Wijchen, onder deskundige begeleiding van onze instructeurs, op een plezierige wijze aandacht willen besteden aan inspanning en ontspanning. Dankzij seniorenfitness zult u zich actiever, gezonder en vitaler voelen.

Hoe werkt Senioren fitness?

In een ontspannen sfeer werkt u tijdens onze seniorenfitness programma's aan uw algemene fitheid en conditie. Bij seniorenfitness wordt nadrukkelijk rekening gehouden met uw individuele doelen en mogelijkheden. Tijdens seniorenfitness wordt aandacht besteed aan verbetering van:

  • De beweeglijkheid van de gewrichten

  • De functie van hart en longen

  • De coördinatie

  • De spierfuncties

Voordelen senioren fitness

Er bestaat nog geen geen 'pilletje' die ervoor zorgt dat we niet alleen heel erg oud worden maar ook in volledige gezondheid oud kunnen worden. Gelukkig is er iets wat u zelf kunt doen voor een langer en gezonder leven, namelijk: Regelmatig bewegen en meedoen aan Seniorenfitness! Dat het goed voor u en uw gezondheid is mag wel duidelijk zijn, maar wist u ook dat seniorenfitness ook nog eens ontzettend leuk en gezellig is? Regelmatig bewegen heeft een aantal gunstige effecten:

  • Een betere conditie ( en dus meer kunnen doen )

  • Een sterker hart,bloedvaten en afweersysteem ( en dus minder vaak ziek en een betere weerstand )

  • Een hoger energieverbruik ( en dus makkelijker op gewicht blijven )

Senioren die fitnessen merken een aantal positieve effecten die juist voor 50-plussers enorm belangrijk zijn. Een soepeler lichaam verminderd de kans op ongevallen, een lagere bloeddruk en rustigere hartslag, sterkere botten en de vermindering van spiermassa die optreedt als gevolg van het verouderen. Seniorenfitness helpt u om deze positieve effecten te behalen en draagt bij aan de kwaliteit van het leven.

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie ontvangen?

Vul dan hieronder het contactformulier in. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Niet geschikt voor meldingen omtrent be├źindiging of tijdelijke stopzetting van uw lidmaatschap.

Ik ben al lid Ik ben nog geen lid
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Wanneer wenst u dat wij contact met u opnemen?
 Ochtend
 Middag
 Avond
 Maakt mij niets uit

Waar kent u ons van?
 Dag- en weekbladen
 Google, Bing of Yahoo
 Mond-tot-mond reclame
 Overige
Eventuele aanvulling op uw bericht?

ISO 9001Olympisch netwerk Stichting LERFErkende fitnesscentraBrancheorganisatie erkende sport- en bewegingscentraTopsport GelderlandMediaZo! Uw partner in media


Derkssport, Derks Sport, Derks Wijchen, Fitness Wijchen, Fitnesscentrum Wijchen, Groepslessen Wijchen, Budo Wijchen, lifestyle wijchen, wellness wijchen, wellness club wijchen, bedrijfsfitness, fitness, fitnessen, fitnessen Wijchen, sporten wijchen, sport wijchen, Better Belly, BetterBelly