Twitter   Facebook   Youtube

Bekijk lesrooster »
024 - 641 41 65
Vitaalsysteem
Vitaalsysteem
Vitaalsysteem

Conditie
Co÷rdinatieSpierkracht
VetverbandingHet lifestyle Vitaalsysteem is een jaarplan waarbij we vooruitgang kunnen garanderen.

Elke maand heeft u een afspraak met één van onze instructeurs om nieuwe doelstellingen op te stellen en oude doelstellingen te evalueren. Door middel van gezondheidstesten kunnen wij uiterst effectief meten of er ook daadwerkelijk vooruitgang wordt geboekt. We meten o.a. de volgende aspecten: Bloeddruk, lifestyle, conditie, gewicht en vetpercentage. Met het Vitaalsysteem staat persoonlijke begeleiding centraal, dus u kunt ten alle tijden met uw vragen terecht bij een van onze instructeurs van sportschool Derks.

 
  • kracht & conditie

    Uw ambitie is kracht- of duursport en u wilt uzelf op dit gebied doelgericht verbeteren? Op basis van uw situatie en gegevens ontwikkelen we samen met u een schema voor een optimaal resultaat.
  • beter figuur en afvallen

    Uw figuur is belangrijk voor U? Door doelgerichte beweging, voeding en onstspanning valt u af en slaat u de weg in naar een nieuw, positief levensgoed.
 
 
  • fysio fitness

    Zijn het versterken van b.v uw rug, been of houdingspieren belangrijk voor u? Heeft u een blessure, of verdient uw wervelkolom speciale aandacht? Met fysiofitness bevordert u het herstel, vermijdt u klachten, en blijft u lichamelijk optimaal in vorm.

Ons vitaalsysteem staat garant voor een goed resultaat. Wij garanderen u de maximale ondersteuning voor het bereiken van uw trainings- en fitnessdoelen!


Lesdagen:
Dinsdag

Volledig lesrooster »
Beëindiging of tijdelijke stopzetting van uw lidmaatschap kan alleen schriftelijk of aan de receptie.
Bent u lid?
     

Waar kent u ons van?