Fysiotherapie Wijchen-Zuid Hetty Voeten

Hetty Voeten is een fysiotherapeut van Wijchen-Zuid. Zij helpt u met uw klachten door middel van oefeningen. Deze oefeningen zijn onder andere op fitnessapparaten. Deze fysio fitness is elke dinsdag tussen 16:00 uur en 18:00 uur. Wilt u meer informatie, of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met Hetty Voeten, dit kan via telefoonnummer: 024-6412202 of via e-mail: h.voeten@versatel.nl.

Valpreventietraining, Fysiotherapie Wijchen-Zuid en Derks4Sport leefstyle en preventiecentrum geven senioren les in (niet) vallen!

Jaarlijks vallen ongeveer 1 miljoen mensen van 65 jaar en ouder. In 50.000 gevallen heeft dit een botbreuk tot gevolg. Op de St. Maartenskliniek in Nijmegen is een speciale valpreventietraining voor ouderen ontwikkeld. Het aantal val incidenten blijkt met bijna 50% af te nemen.

Wij gaan, in samenwerking met Hetty Voeten van Fysiotherapie Wijchen-Zuid, ook zo’n cursus geven. De cursus omvat 10 lessen van ongeveer 1,5 uur en worden gegeven door twee senioren judoka’s, Frans Derks en Henk van Haalen, en fysiotherapeut Hetty Voeten. De deelnemers moeten in staat zijn 15 minuten te lopen, met voorkeur zonder hulpmiddel. Zij mogen geen beperkingen in inspanning opgelegd hebben gekregen door een specialist. De cursus kost €25,- voor 10 lessen.
De cursus wordt gegeven bij Derks4Sport leefstyle en preventiecentrum op de Homberg 2996 in Wijchen.

Informatie en aanmelden voor de cursus kunt u bij:
Fysiotherapie Wijchen-Zuid:
Hetty Voeten
Abersland 2602
6605 NX Wijchen
Tel: 024-6412202
E-mail: h.voeten@versatel.nl

Beëindiging of tijdelijke stopzetting van uw lidmaatschap kan alleen schriftelijk of aan de receptie.
Bent u lid?
     

Waar kent u ons van?