Twitter   Facebook   Youtube

Bekijk lesrooster »
024 - 641 41 65

Go4YourWeight

Start in de week van 15 Januari 2018.

Ben jij tevreden met jezelf? Je uiterlijk? Je gevoel van binnen? Ja? Dat is geweldig! Nee? Doe er dan wat aan!

Als jouw goede voornemen voor 2018 afvallen is, schrijf je dan in voor Go4YourWeight. Stel het niet uit, geen excuses en Go4(f)it!

In een 12-weken programma werk je aan jouw doelstelling. Iedere week volg je een bijeenkomst waarin verschillende onderwerpen aan bod  komen die jou op weg helpen naar een Happy & Healthy lifestyle. Hoewel de bijeenkomsten in groepsverband zijn wordt het programma toegespitst op jouw persoonlijke trainingsdoel. Je teamgenoten kunnen je hierbij inspireren en motiveren om jouw persoonlijke doel te behalen.

Hoe ziet het programma eruit?

Leefstijlcoach

Als deelnemer van het Go4YourWeight programma word je begeleid door een leefstijlcoach. Dit is iemand die luistert naar jouw verhaal en jouw situatie en behoeften analyseert. Een professional die je zal motiveren, inspireren en begeleiden. De coaches hebben als doel om je te helpen met het integreren van je nieuwe gezonde gewoontes in het dagelijks leven. Zij leren je op eenvoudige wijze hoe je je nieuwe leefstijl vol kunt houden, ook na afloop van het Go4YourWeight programma.

Bijeenkomsten

Iedere week vindt er op een vaste dag en tijdstip een bijeenkomst plaats. Tijdens deze bijeenkomst word er wekelijks een ander onderwerp aangekaart zoals bijvoorbeeld: wat zijn gezonde tussendoortjes? Wat zijn eiwitten precies en hoe helpen zij bij het afvallen? Op welke tijdstippen kan ik beter wel of niet eten? Hoe kan je jezelf motiveren om jouw trainingsdoel te behalen? Je krijgt concrete handvatten die je direct kunt toepassen en kunt blijven toepassen in je dagelijks leven.

Small Group Training

Na afloop van de bijeenkomst is het tijd voor je training. Je bent toch al in de sportschool dus daar gaan we meteen gebruik van maken. De small group training kan iedere week anders zijn. De ene week ligt de focus op je uithoudingsvermogen en een andere week op krachttraining. Op deze manier willen we jou laten zien wat de trainingsmogelijkheden binnen onze sportschool zijn zodat je voor jezelf kunt bepalen hoe jij graag traint. Als het sporten eenmaal in je systeem gaat zitten is je doel binnen handbereik.

Meet- & Weegmomenten

Moet dat echt? Ja, ook al begrijpen wij dat dit erg confronterend is. Toch helpt dit om een volledig en nauwkeurig beeld te krijgen van je vooruitgang. En we kunnen hierdoor jou de juiste begeleiding bieden. Tijdens het meten en wegen gaan we je gewicht, lichaamsmaten en vetpercentage meten. Met deze gegevens kunnen we haalbare en meetbare doelen opstellen. 

Trainings- en voedingsschema

Samen bepalen we een realistisch doel waar we tijdens het programma aan gaan werken. Dit kan een streefgewicht zijn maar ook een bepaald uithoudingsvermogen. Dit doel word meegenomen bij het personaliseren van je training- en voedingsschema.

Wil je meer weten over Go4YourWeight? Kom dan langs bij één van onze vestigingen of vul onderstaand formulier in. 

Beëindiging of tijdelijke stopzetting van uw lidmaatschap kan alleen schriftelijk of aan de receptie.
Bent u lid?
     

Waar kent u ons van?