Twitter   Facebook   Youtube

Bekijk lesrooster »
024 - 641 41 65
Jiu-Jitsu
Jiu-Jitsu
Jiu-Jitsu

Conditie
CoördinatieSpierkracht
VetverbandingJiu-Jitsu

Jiu-Jitsu bij Derks4sport in Wijchen betekent, "zachte kunst"

Het Jiu-jitsu bij Fitness centrum Derks4sport in Wijchen combineert bepaalde bewegingsprincipes tot een effectief middel om de energie van de tegenstander in iedere aanvalssituatie te neutraliseren en in een tegenaanval hemzelf aan te wenden door toepassing van voor de situatie geschikte technieken.

 

Het jui-jitsu bij Fitness centrum Derkssport in Wijchen kent vele gevarieerde bewegingsvormen welke zowel voorkomen in het judo (contact situaties, trekken, duwen, werpen, klemmen, wurgingen), het aikido (aanvallen, ontwijken of doorvoeren) en het karate (explosief toepassen van schop, slag, en stoottechnieken).

Deze bewegingsvormen worden bij Fitness centrum Derkssport in Wijchen gecombineerd tot effectieve verdedigingen in diverse aanvalssituaties (zowel ongewapende als gewapende). Doordat de Jiu- Jisuka zich ook al deze bewegingsvormen van andere vechtsporten eigen moet maken is het Jiu-Jitsu de meest complete vecht, zelfverdedigingssport.

Sinds kort kan bij Fitness centrum Derks4sport in Wijchen het Jiu-jitsu ook worden beoefend als competitiesport. Een confronterende wedstrijdvorm (fighting-System) op individuele basis waarbij de deelnemers door middel van karate, en judo technieken punten scoren.

Wilfred Derks 5e Dan Jiu-Jitsu 

Jiu-Jitsu wordt bij Fitness centrum Derkss4port in Wijchen beoefend door jeugd (6-15 jaar) en senioren (16 jaar en ouder), en alle Jiu-Jitsuka's zij lid van de Judo Bond Nederland. De Jiu-Jitsuka's krijgen les van Wilfred Derks, Nederlands Kampioen en twee keer 3e van de wereld.

Een rooster waarin alle lestijden staan vermeld kunt u verkrijgen via de login omgeving. Fitness centrum Derks4sport in Wijchen verkoopt ook Jiu-Jitsu kleding en artikelen die direct met deze sport te maken hebben.

Nog een andere vorm van jiu-jitsu is kata. Kata is een tradioneel vastgesteld programma, wat men kan beoefenen. Er zijn verschillende stijlen bij kata.

Lesdagen:
Vrijdag

Volledig lesrooster »
Beëindiging of tijdelijke stopzetting van uw lidmaatschap kan alleen schriftelijk of aan de receptie.
Bent u lid?
     

Waar kent u ons van?

eGym, vanaf nu bij Derks4Sport

Meer info, klik hier »

Eerstvolgende Jiu-Jitsu

 

vrijdag - 20 juli 2018

20:15u - 21:30u (Wijchen)

vrijdag - 27 juli 2018

20:15u - 21:30u (Wijchen)