Twitter   Facebook   Youtube

Bekijk lesrooster »
024 - 641 41 65
Judo
Judo
Judo

Conditie
CoördinatieSpierkracht
VetverbandingJudo les

Judo volg je in Wijchen bij Derks4sport!

Judo is bij Fitness Wellness centrum Derkssport in Wijchen een sport van aanval en verdediging tussen twee personen. Het is sport waarbij lichaam en geest op volle toeren bezig zijn, terwijl er door deze inspanning ontstaat. De judoka bij Fitness Wellness centrum Derkssport in Wijchen combineert snelheid, balans, timing en techniek. Veel grondvormen van bewegen: trekken, duwen, tillen, dragen, schuiven, rollen en balanceren, opgenomen in de beoefening van judo, maken de sport veelzijdig en ideaal vooral voor de lichaamsontwikkeling van een jonge beoefenaar. De staande situatie kenmerkt zich door de balans van de tegenstander te verstoren waardoor deze geworpen kan worden.

Judo bij Derkssport in wijchen als groepsles of zelf verdediging

Op de grond is het de bedoeling de tegenstander onder controle te krijgen en te houden, of zich uit de controle te bevrijden. Naast het technische aspect van het Judo is er ook het opvoedkundige aspect.

Het leren valbreken en daardoor niet bang zijn om te vallen, het omgaan met elkaar, respect hebben voor elkaar, zorg dragen voor elkaar, vergroten van het zelfvertrouwen, elkaar niet bewust pijn doen (immers, Judo is alleen fijn zonder pijn. Judo wordt bij bij Fitness Wellness centrum Derkssport in Wijchen beoefend door jong (vanaf 4 jaar) en oud, zowel in recreatief als ook in wedstrijdverband.

Lesdagen:
Woensdag / Donderdag / Vrijdag / Zaterdag / Maandag / Dinsdag

Volledig lesrooster »
Beëindiging of tijdelijke stopzetting van uw lidmaatschap kan alleen schriftelijk of aan de receptie.
Bent u lid?
     

Waar kent u ons van?

eGym, vanaf nu bij Derks4Sport

Meer info, klik hier »

Eerstvolgende Judo

 

woensdag - 26 september 2018

15:00u - 15:50u (Wijchen)
16:00u - 16:50u (Wijchen)

donderdag - 27 september 2018

20:30u - 21:30u (Wijchen)

vrijdag - 28 september 2018

16:00u - 16:50u (Wijchen)
17:00u - 18:00u (Wijchen)
18:00u - 18:50u (Wijchen)