Twitter   Facebook   Youtube

Bekijk lesrooster »
024 - 641 41 65
Pilates
Pilates
Pilates

Conditie
CoördinatieSpierkracht
VetverbandingPilates in Wijchen

Sportief en in balans met Pilates

Pilates is een body & mind groepsles en richt zich met name op de verbetering van de lichaamshouding en ademhaling. Pilates combineert een sportieve training met bewustwording. Het regelmatig volgen van Pilatesgroepslessen helpt niet alleen je houding te vebeteren. Je gaat  ook beter rechtop zitten en lopen en zul je soepeler en sierlijker bewegen.

Wat is pilates

Een groepsles pilates bestaat uit oefeningen voor stabiliteit en lichaamshouding waarbij de ademhaling en concentratie centraal staan. Een groepsles pilates is ideaal geschikt voor mensen die een training van het lichaam wil combineren met bewustwordingPilates oefeningen zijn gericht op verbetering van lichaamshouding, -evenwicht en -controle. Verder worden ook de buik- en rugspieren getraind en leer je op een diepe en gezonde manier ademhalen.

Deze les bij Fitness centrum Derkssport in Wijchen is wat milder dan PowerYoga bij Fitness centrum Derkssport in Wijchen.

Voor wie is pilates

Pilates is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, niveau of geslacht. En ook uitermate geschikt voor mensen die na een lange periode van blessures en/of niet sporten weer rustig willen starten. Na het volgen van een reeks Pilates groepslessen zal positieve energie en ontspanning je grootste beloning zijn.

Lesdagen:
Dinsdag / Donderdag / Vrijdag

Volledig lesrooster »
Beëindiging of tijdelijke stopzetting van uw lidmaatschap kan alleen schriftelijk of aan de receptie.
Bent u lid?
     

Waar kent u ons van?

Eerstvolgende Pilates

 

dinsdag - 27 oktober 2020

09:15u - 10:05u (Wijchen)

donderdag - 29 oktober 2020

19:30u - 20:20u (Wijchen)

vrijdag - 30 oktober 2020

10:30u - 11:20u (Wijchen)