Twitter   Facebook   Youtube

Bekijk lesrooster »
024 - 641 41 65
Poweryoga
Poweryoga
Poweryoga

Conditie
CoördinatieSpierkracht
VetverbandingPower Yoga groepsles

Power yoga is een krachtige en dynamische vorm van yoga

Power Yoga is een echte body & mind les met veel aandacht voor de ademhaling. Power Yoga is een eeuwenoude Indische discipline die nu over de hele wereld beoefend wordt. Het woord yoga is afkomstig uit het Sanskriet en betekent verbinden. Deze verbinding is het in evenwicht brengen van lichaam, geest en emoties. De schakel hiertussen is de adem.

Het geheel heeft een vrij hoog tempo waardoor de lichaamstemperatuur flink wordt opgevoerd. Aan het einde volgt een heerlijke ontspanning met een geleide meditatie.

Zoals de naam al doet vermoeden is Power Yoga een krachtige en dynamische vorm van Yoga. Daar waar Yoga door sommigen gezien wordt als ' elegant ', gaat Power Yoga een stapje verder.

Wat is Power Yoga?

Bij Power Yoga wordt er gebruik gemaakt van oefeningen waarbij de bewegingen centraal staan zoals de natuur deze bedoeld heeft. Een onderdeel van power yoga is ook dat het complete lichaam erbij betrokken wordt. Dit leidt ertoe dat je, na een aantal weken power yoga, je fitterenergieker en kalmer zult voelen.

 

Mentale veerkracht

Power yoga heeft ondanks het fysieke aspect wel alles met traditionele yoga te maken. Ook innerlijk verandert er namelijk wat wanneer je deelneemt aan onze power yoga groepslessen. Emoties, spanningen, stress en allerlei angsten sla je als mens op in je innerlijke systeem. Deze, vaak ongewenste en soms schadelijke krachten, worden in het lichaam losgemaakt en eruit gewerkt door het beoefenen van Power Yoga groepslessen. Met Power Yoga wordt je mentale veerkracht opnieuw ontdekt en versterkt.

De nadruk bij Power Yoga ligt vooral bij het fysieke. Power Yoga zijn lichaamsoefeningen waarin de totale mens beschouwd wordt. In een Power Yoga groepsles komen fysieke kracht, mentale kracht, souplesse, conditie en balans allemaal aan bod. Power Yoga leidt ertoe dat alle systemen in je lichaam worden verbeterd.

Kracht, stimulatie en rust

Power Yoga kan helpen om het hormonale stelser te verbeteren, de bloedsomloop te stimuleren, het hart krachtiger te maken en het zenuwstelsel door juiste ademhalingstechnieken meer tot rust te brengen. Bovendien helpen Power Yoga groepslessen de spijsvertering en de stimulans naar het afvoersysteem.

Lesdagen:
Maandag / Dinsdag / Donderdag

Volledig lesrooster »
Beëindiging of tijdelijke stopzetting van uw lidmaatschap kan alleen schriftelijk of aan de receptie.
Bent u lid?
     

Waar kent u ons van?

Eerstvolgende Poweryoga

 

maandag - 26 oktober 2020

10:15u - 11:05u (Wijchen)

dinsdag - 27 oktober 2020

20:00u - 20:50u (Wijchen)

donderdag - 29 oktober 2020

09:15u - 10:05u (Wijchen)