Twitter   Facebook   Youtube

Bekijk lesrooster »
024 - 641 41 65
Spinning
Spinning
Spinning

Conditie
Co÷rdinatieSpierkracht
VetverbandingHet grootste en leukste aanbod spinning groepslessen in Wijchen

Wilt u zich ook naar een gezonder leven trappen? Dan is spinning echt iets voor u! Spinning is een indoor-workout op de fiets. Op speciale fietsen wordt in een groep, onder leiding van een instructor, op muziek gefietst.

Spinning is een heerlijke training die je zo zwaar kunt maken als je zelf wilt door aanpassing van de weerstand van je fiets. Dit Spinning programma komt uit Amerika en is wereldwijd een grote hit met name voor mensen die lekker willen transpireren zonder teveel na te denken. Spinning doe je bij Derkssport in Wijchen!

Spinning groepsles bij Derkssport in Wijchen

Wat is spinning?

Onder leiding van een spinning instructeur fietst u op het ritme van de muziek. Afhankelijk van het tempo en het soort oefening wordt de weerstand van je fiets aangepast. Spinning heeft een positief effect op je hart, longen en beenspieren. Met spinning bouw je conditie op en verbeterd je (spier)uithoudingsvermogen. Spinning staat ook bekend als een uitstekende calorieverbrander!

Spinning Wijchen en omgeving

Met een ruim aanbod van lessen en openingstijden is er altijd wel een plekje vrij in uw agenda om een spinning les te genieten van een fantastische workout.

Voor wie is spinning geschikt?

Onze spinning lessen zijn geschikt voor iedereen! Van jong tot oud(er) en van beginner tot gevorderde.

Wat bereik ik met spinning?

Door deel te nemen aan onze spinning groepslessen werkt u aan uw algemene conditie en uithoudingsvermogen, verlaagt u uw cholesterol en verbrandt u vet waardoor de kans op ziekte en de ongemakken van stress flink zullen afnemen. In al onze spinninglessen kunt u ervan uitgaan dat u tussen de 400 en 800 calorieën zult verbranden.

Tips voor spinners

  • Neem je bidon met water mee of een andere dorstlesser. Tijdens de spinning lessen verlies je veel vocht. (uiteraard beschikken wij ook over verschillende energie dranken)
  • Neem een extra (eigen) handoek mee om het zweet op te vangen tijdens de spinning groepsles
  • Een aanrader is het gebruik van fietsschoenen. De harde zool zorgt voor comfort en een betere doorbloeding
Lesdagen:
Zondag

Volledig lesrooster »
Beëindiging of tijdelijke stopzetting van uw lidmaatschap kan alleen schriftelijk of aan de receptie.
Bent u lid?
     

Waar kent u ons van?