Twitter   Facebook   Youtube

Bekijk lesrooster »
024 - 641 41 65
Zumba
Zumba
Zumba

Conditie
CoördinatieSpierkracht
VetverbandingZumba lessen Wijchen

Zumba WijchenZumba in Wijchen

Zumba ® in Wijchen is 100% having fun! Voor iedereen. Zumba combineert latin music en andere wereldmuziek samen met unieke en exotischedanspasjesZumba lessen zijn geweldig voor de mind, body en soul. Kom en probeer dansen uit zoals de Salsa, Merengue, Flamenco, Hiphop, Cumbia, Samba, Calypso, Buikdans en veel meer. Zumba is een stoere aerobics/fitness interval training die wordt afgewisseld met snelle en langzame ritmes. Met Zumba verbruik je het maximale aan calorieënverbrandt vet en brengt ook nog eens je lichaam mooi in vorm. In al onze zumba groepslessen Wijchen, kunt u er vanuit gaan dat u tussen de 600 en 1.000 calorieën zult verbranden.

Zumba WijchenZumbalessen in Wijchen, 100% fun!

Zumba ®, uitgevonden door Beto Perez, combineert Latin dance ritmes met makkelijk te volgen danspasjes. Het resultaat van deze combinatie maakt Zumba tot een 100% fun workout die meer lijkt op een leuk avondje uit dan 'hard werken' aan je fitnessprogramma. Het doel van onze Zumba groepslessen is om mensen met plezier en enthousiasme te laten sporten. Door Zumba lessen aan te bieden wordt dit doel makkelijker bereikt.

Een groepsles Zumba® bij Fitness centrum Derkssport zijn meestal 60 minuten. De les bevat een intervaltraining met langzame en snelle ritmische bewegingen om uw uithoudingsvermogen te vergroten en calorieën te verbranden. Zumba helpt u om uw lichaam te vormen en uw conditie op peil te houden.

Zumba derkssportVoor wie is Zumba geschikt?

Zelfs wanneer u nog nooit heeft gedanst zult u ongetwijfeld veel plezier beleven in onze Zumba ® lessen. De dansbewegingen zijn simpel en makkelijk te volgen. Onze instructeurs voegen daar uiteraard hun eigen inspiratie aan toe met danspasjes uit bijvoorbeeld de rumba, chachacha en  de mambo.

Onze Zumba ® lessen zijn voor veel leden van Derkssport favoriet. Logisch ook dat we daarom telkens ons lesaanbod uitbreiden met meer Zumbalessen en nieuwe Zumba programma's.

Zumba WijchenZumba Wijchen, Derkssport en Go4Fit

Onze Zumba groepslessen worden in al onze sportcentra gegeven door ervaren en gemotiveerde zumba instructeurs. Share the fun en neem uw vrienden of vriendinnen mee voor een sportief avondje uit. 

Lesdagen:
Maandag

Volledig lesrooster »
Beëindiging of tijdelijke stopzetting van uw lidmaatschap kan alleen schriftelijk of aan de receptie.
Bent u lid?
     

Waar kent u ons van?

Eerstvolgende Zumba

 

maandag - 26 oktober 2020

19:30u - 20:20u (Wijchen)

maandag - 2 november 2020

19:30u - 20:20u (Wijchen)