GVO

Gespecialiseerd Vormings- en Ontspanningswerk!

Wat is GVO?

Al vanaf de oprichting in 1978 hanteert het GVO maar één criterium bij het aannemen van haar deelnemers: iedereen met een verstandelijke achterstand (groot of klein) is welkom, mits er geen te grote gedragsproblematiek bestaat. Dit betekent dat de deelnemers thuis, in een gezinsvervangend tehuis of een intra-murale voorziening wonen.

Het GVO creëert hiermee een ontmoetingsplaats voor mensen die elkaar meestal op een andere manier weinig tegenkomen. De vriendenkring van mensen met een verstandelijke beperking is vaak niet groot en de mogelijkheden om nieuwe mensen te ontmoeten betrekkelijk klein.

Om u nog extra te helpen, werken wij samen met GVO. Wilt u iets aan uw conditie doen? Of vind u fitness gewoon leuk? Dan kunt u onder professionele begeleiding iedere week een uurtje fitnessen bij Derks4Sport. Deelname vanaf 16 jaar. Er zijn elke zaterdagmiddag 2 groepen.
1ste groep: van 12:15 uur tot 13:15 uur.
2de groep: van 13:15 uur tot 14:15 uur.

Wilt u meer informatie of uzelf opgeven? Neem dan contact op met GVO, via telefoonnummer: 024 - 3776030 of e-mail: info@hetgvo.nl. Contactpersoon: Wilma van der Heijde.

Beëindiging of tijdelijke stopzetting van uw lidmaatschap kan alleen schriftelijk of aan de receptie.
Bent u lid?
     

Waar kent u ons van?