Switch vestiging

Ga naar Go4Fit Ga naar Derks4Sport Ga naar Go4Fit Basic
Bekijk lesrooster Lees info over fysiotherapie

BMI Berekening

De BMI waarde zegt iets over uw gezondheid, test het snel zelf.

bmi scan
Switch vestiging

Historie

De geschiedenis van Derks Sport in Wijchen gaat terug van voor 1970, in 1966 startte Frans Derks in het toenmalige KAJ gebouw in Alverna met judolessen.

In het jaar 1970 namen we als sportschool onderkomen aan de Leemweg

   judoklas        judo oefening 

Om elke keer als er gejudood werd de matten te moeten leggen is geen avontuur, dus werd een eigen accommodatie gevonden in het centrum Van Wijchen. In de Herenstraat 2a, in een kelder (1977). In 1981 konden we het toenmalige noodgebouw van de PTT huren van de Gemeente Wijchen, een ruimte van 400 vierkante meter stond tot onze beschikking. Na het afstuderen van Wilfred en Elise in 1984 werd er al snel gestart met eerst conditiegym en ook heel voorzichtig met fitness (eerste lessen voor : fl. 1,- per keer).

   judo les        judo worp 

In 1989 kwam er op de Buizerdstraat het oude kleutergebouw leeg van de Buizerdschool, de keus was snel gemaakt! Hier konden we ook voor het eerst budo en aerobic sporten scheiden van de sportschool fitness. Ook dit pand was na 5 jaar rijp voor de ondergang en we waren dan ook blij dat we na veel zoeken een pand konden kopen op de Homberg 2996, onze huidige locatie.

   Derks vroeger
Vroeger
    Derks nu
Nu

 

Na de eerste aanpassingen om het schoolgebouw te verbouwen als sportschool, werden we al snel te klein en na een 10-tal verbouwingen telt ons sportcentrum nu meer dan 1200 vierkante meter fitness sportplezier voor jong en oud.

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie ontvangen?

Vul dan hieronder het contactformulier in. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Niet geschikt voor meldingen omtrent beƫindiging of tijdelijke stopzetting van uw lidmaatschap.

Ik ben al lid Ik ben nog geen lid
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Wanneer wenst u dat wij contact met u opnemen?
 Ochtend
 Middag
 Avond
 Maakt mij niets uit

Waar kent u ons van?
 Dag- en weekbladen
 Google, Bing of Yahoo
 Mond-tot-mond reclame
 Overige
Eventuele aanvulling op uw bericht?

ISO 9001Olympisch netwerk Stichting LERFErkende fitnesscentraBrancheorganisatie erkende sport- en bewegingscentraTopsport GelderlandMediaZo! Uw partner in media


Wilfred, elise, Derks, judo, wijchen, conditiegym, fitness, frans derks, sportschool, sportcentrum, sportplezier, homberg