Welkom bij Leefstijlcentrum Derks4Sport.

Beste sporter,
Op de persconferentie van demissionair premier Rutte, minister De Jonge en RIVM-baas Jaap van Dissel is gisteravond een strenge lockdown aangekondigd. Vanaf zondag 19 december tot en met vrijdag 14 januari 2022 geldt een lockdown en zijn wij genoodzaakt om te sluiten.

Bijgaand informatie over onze club en wat je van ons kan verwachten de komende tijd:

Abonnementsgelden
Zoals je gewend bent van ons, stoppen wij per direct met het incasseren van je sportabonnement. De leden die ervoor gekozen hebben om hun lidmaatschap vooruit te betalen mogen ervoor kiezen om de einddatum vooruit te schuiven. Dit kun je bij de balie aangeven zodra we weer geopend zijn.

Fit tijdens de lockdown
Door de coronamaatregelen is sporten zoals je gewend was voorlopig niet mogelijk, toch is het belangrijk om te blijven bewegen. Daarom komen we met goed nieuws: ondanks de lockdown kun je gewoon in beweging blijven. Stilzitten door corona is geen goed idee: in beweging blijven is dé manier om gezondheidsklachten te voorkomen. Sportschoenen aan en Go4it!

Onze app
Je kunt in je woonkamer, slaapkamer of je tuin je trainingsschema volgen en fit blijven. Open de Go4Fit/ Derkssport app en ga naar workouts. Onze coaches hebben speciaal voor jou trainingsschemas ontwikkeld om deze lockdown fit te blijven. TIP: Plan je training alvast in je agenda. Op deze manier is de kans groter dat je thuis ook echt gaat sporten.

Online groepslessen
Je hoeft jouw favoriete groepslesinstructeur niet te missen! We gaan zowel in de ochtend, middag en avond groepslessen aanbieden via ZOOM. Het actuele rooster communiceren we altijd via onze social media en de app. Om mee te doen klik je op onderstaande link. Ook hebben we vele workouts opgenomen en zijn terug te vinden op ons YouTube kanaal. Om deel te nemen aan de Zoom lessen vragen wij een donatie van 10 euro via de betaallink en kan je meedoen tot aan 14 januari. 
Betaallink: 
https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=43k_hL1PSu2fs33R0Ji6Xg&qsl_reqcnt=2 

ZOOM link:
https://us02web.zoom.us/j/2597940012
ZOOM ID: 259 794 0012
Wachtwoord: go4fitzoom

YouTube Link
https://www.youtube.com/c/SportclubGo4FitDerks4Sport/videos

Gezond op Gewicht
Deze lockdown maken we ook tijd voor ons programma Gezond op Gewicht. Onze diëtist mag gewoon doorwerken en staat klaar om jou te helpen. Dit programma duurt 12 weken en wordt verzorgd door onze diëtist Martijn Cannavacciuolo. Tijdens dit programma leer je alles over voeding en krijg je tips en coaching in groepsverband die jou gaan helpen om jouw doelstelling te behalen. Wat deze doelstelling is bepaal je zelf. Wil je afvallen of aankomen? Geen probleem, de bijeenkomsten geven jou voldoende handvatten die ervoor zorgen dat jij je doel kan behalen. We starten vanaf 10 januari, aanmelden kan nu al! https://www.go4fit.nl/dietist

SAMEN STAAN WE STERK!
TEAM DERKS4SPORT EN GO4FIT.

Meest gestelde vragen: 

Kan ik nu opzeggen? 
Alle abonnementen zijn bevroren. Zolang de clubs gesloten zijn betaal je geen abonnementskosten. Zodra de club weer geopend is, kun je bij de balie doormiddel van een opzegformulier je abonnement beëindigen.

Kan ik mijn abonnement blokkeren?
Je hoeft niet te blokkeren. Alle abonnementen zijn geblokkeerd tijdens de Lock down.

Hoe gaat het met mijn contante vooruitbetaling?
De tijd dat we dicht zijn geweest kun je, indien gewenst, straks doorschuiven. De weken die we gesloten zijn, komen dan achter je einddatum. Hiervoor mag je zelf langskomen bij de balie als we weer open zijn zodat de weken die we dicht zijn geweest achter je einddatum geplakt komen.

Ik heb al geblokkeerd wordt dit automatisch verlengd?
De abonnementen zijn geblokkeerd voor zolang we dicht zijn. Zodra we weer open zijn en je wilt nog langer blokkeren vanwege maatregelen (geen QR/tijden niet gunstig) dan kan je langskomen bij de club om de blokkering te verlengen.

Wordt er buitensport aangeboden?
Wij gaan voor nu nog geen buitensport aanbieden.

Waar kan ik doneren?
De betaallink staat in de zoommeeting en hij staat in de community in het bericht van de zoom. Geldt tot 14 januari om deel te nemen aan de zoomlessen. Zoom instructrices gaan hierop toezien.

Mag ik meedoen met de zoom als ik geen lid ben?
Ja tuurlijk. Leuk! Wel doneren natuurlijk.

Mag ik ook doneren ook al maak ik geen gebruik van zoom?
Doneren mag altijd! Super lief dat je de club wilt steunen in deze tijd.

Kan ik een trainingsschema krijgen?
Ja dit kan zeker, hiervoor hebben we jouw gegevens nodig en onze Go4Fit app op je telefoon. Welke materialen heb je thuis? En hoe vaak per week wil je gaan trainen?

Lenen jullie materiaal uit?
Nee helaas niet. Hopelijk kan je ergens bij een webshop fitness materiaal kopen voor thuis.

Hebben jullie weer een tent?
Nee op dit moment nog niet. Maar wie weet wat er nog aan zit te komen in de toekomst. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------

We hebben een ruime fitness met zowel cardio als krachtapparatuur. U hoeft bij ons niet te reserveren, u kunt gewoon komen sporten. Een van onze fitnessmedewerkers is er om u te begeleiden. Daarnaast hebben we ook de E-Gym cirkel voor u waarmee u het gehele lichaam kan trainen.
Huidige acties:

  • Gratis inschrijven bij een jaarabonnement
  • Kickstart Pakket €49,90 voor 12 weken begeleiding incl Fitness schema

Wilt u kennis komen maken met onze sportclub vraag dan naar onze gratis Trainingspas waarmee u drie keer Gratis kunt komen sporten.

Covid-19 update
Vanaf 6 november 2021 mogen wij alleen toegang tot onze sportclubs verlenen als je een geldig coronabewijs kunt laten zien. Dit betekent dat je of gevaccineerd moet zijn, getest of een coronaherstelbewijs moet kunnen laten zien als je 18 jaar of ouder bent. Deze maatregel is ons door de overheid opgelegd, we proberen het voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken. We hebben daarom de onderstaande keuzes uitgewerkt.

Optie 1: Ik ben gevaccineerd:
Ben je gevaccineerd en wil je niet elke keer je QR-Code laten zien als je komt sporten? Dan kun je ervoor kiezen om eenmalig te laten zien dat je gevaccineerd bent. Wij noteren in ons ledenadministratie systeem dat je gevaccineerd bent. Dit betekent dat je altijd een geldig vaccinatiebewijs hebt. Je hoeft alleen de eerste keer het vaccinatiebewijs te laten zien. Bij een volgend bezoek kunnen wij bij het scannen van het pasje zien dat je gevaccineerd bent en dus een geldige QR-code hebt. Je mag alvast het formulier uit de bijlage printen en invullen. Als je deze meeneemt naar de club dan zal dit de controle versnellen.

Wil je buiten openingstijden sporten bij een van onze Go4Fit Basic 24/7 locaties? Kom dan tijdens openingstijden om je vaccinatiebewijs te laten zien. Wij noteren dit in ons systeem zodat je daarna weer gewoon buiten openingstijden kunt komen sporten.

Optie 2: Ik ben gevaccineerd of getest maar hou dit graag privé:
Als je liever niet wilt aangeven of je getest of gevaccineerd bent, dan is dat natuurlijk geen probleem. Wel moeten wij dan bij elk bezoek jouw QR-code scannen. Wacht na het scannen van jouw pasje even bij de balie zodat een medewerker uw QR-code kan scannen.

Optie 3: Ik ben getest of heb een coronaherstel bewijs:
Als je bent getest of een coronaherstelbewijs hebt dan dien je bij elk bezoek de QR-code te laten scannen bij binnenkomst. Wacht na het scannen van uw pasje even bij de balie zodat een medewerker uw QR-code kan scannen.

Optie 4: Ik ben niet gevaccineerd, getest of heb geen coronaherstel bewijs:
Helaas kunnen we je geen toegang verlenen tot onze sportclub, hoe ontzettend jammer we dit ook vinden. Dit ligt buiten onze macht. Wij vinden het enorm belangrijk dat iedereen blijft sporten. We helpen je erg graag om ook thuis je doelen te behalen. Je kunt een mail sturen naar info@go4fit.nl, we helpen je graag met een trainingsschema voor thuis en begeleiding op het gebied van voeding.

Wij hopen dat je in goede gezondheid bij ons kunt blijven sporten. Mocht een van de bovenstaande opties niet van toepassing voor je zijn dan denken wij graag mee voor een passende oplossing. Dit kan onder andere zijn het blokkeren van je abonnement.

Tenslotte, blijf thuis bij klachten. Wij vragen jullie om zo veel mogelijk afstand te houden tot elkaar en gebruik de doekjes en spuitflesjes om de apparaten en materialen te reinigen.

Het is nog duidelijker geworden dat gezondheid en een goed immuunsysteem heel belangrijk voor ons zijn. Your health, our challenge.

Uw gezondheid, onze uitdaging
Onze missie is om, juist in deze tijd, van uw gezondheid onze uitdaging te maken. En we hopen dat we jou middels bovenstaande acties in beweging kunnen brengen. Gezonde voeding en voldoende bewegingen zorgen voor een goede weerstand, iets wat we allemaal kunnen gebruiken. 

TEAM DERKS4SPORT, GO4FIT en GO4FIT Basic
 

Beëindiging of tijdelijke stopzetting van uw lidmaatschap kan alleen schriftelijk of aan de receptie.
Bent u lid?
     

Waar kent u ons van?