>
Twitter   Facebook   Youtube

Bekijk lesrooster »
024 - 641 41 65

Trainingsconcept ‘eGym’ bij Derks4Sport in Wijchen een groot succes!

« Terug   woensdag 1 mei 2019 om 20:05

Trainingsconcept ‘eGym’ bij Derks4Sport in Wijchen een groot succes!

 
Een jaar geleden lanceerde Derks4Sport, het eGym cirkelconcept. Sindsdien staat de telefoon roodgloeiend en zijn de leden en nieuwe bezoekers erg enthousiast over deze nieuwe manier van trainen. eGym is een circuit van 13 slimme krachttoestellen en belooft meer resultaat in minder tijd, dat wilt u toch ook?!

 

“We wisten wel dat we iets unieks in huis gehaald hadden op het gebied van fitheid & vitaliteit. En natuurlijk weet je dat steeds meer mensen bewust bezig zijn met hun gezondheid, maar deze opkomst hadden we niet verwacht. Onze agenda staat bijna helemaal vol en de leden zijn razend enthousiast,” aldus Marcel van Derks4Sport.

 

Iedereen die kennismaakt met ‘eGymmen’ geeft enthousiaste reacties. “Het is ideaal: ik hoef geen gewichten of zittingen in te stellen. Dat doen de toestellen automatisch. En omdat ik steeds per minuut een ander toestel moet doen, is het afwisselend en leuk. Bovendien voel ik me beter dan ooit tevoren!”

 

Derks4Sport geeft wegens het 1-jarig jubileum, alle nieuwe inschrijvingen in de maand mei, een gratis sporttas cadeau. Iedereen die graag fitter & vitaler wil worden, maar weinig tijd heeft en eigenlijk niet echt van sporten houdt, nodigen wij van harte uit om de eGym-Cirkel gratis en vrijblijvend uit te komen uitproberen.

 

Belangstellenden kunnen een afspraak maken via tel: 024 – 64 141 65. Voor meer informatie kijk op www.derkssport.nl

Beëindiging of tijdelijke stopzetting van uw lidmaatschap kan alleen schriftelijk of aan de receptie.
Bent u lid?
     

Waar kent u ons van?