Wil je extra begeleiding bij het sporten? Maak dan een afspraak met een van onze personal trainers! 

BRAMS BODY PERFORMANCE

Wil jij aan de slag om je conditie te verbeteren? Om af te vallen, of juist spiermassa opbouwen? Of wil je coaching naar een sportprestatie toe? Misschien een combinatie van meerdere doelen? Kies dan voor onze Personal Training via Brams Bodyperformance.

Wij beschikken over verschillende personal trainers met ieder zijn eigen kwaliteit.

Onder professionele begeleiding bereik je op een veilige en verantwoorde manier je doel. Ben je overtuigd? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een intake.

Telefoonnummer: 06 12 36 69 17
E-Mail: bramsbodyperformance@outlook.com
Website: www.bramsbodyperformance.nl

PERSONAL TRAINER JELLE
Een gedreven en enthousiaste fysiotherapeut met sportachtergrond, die gespecialiseerd is in zowel houding en beweging als in blessurepreventie en revalidatie. Wat het doel of de hulpvraag ook is: afvallen, conditie en/of kracht opbouwen, een fitter lichaam of alleen een stok achter de deur. Samen is dit haalbaar! Samen zoeken we de juiste balans tussen beweging, voeding en ook rust. Kortom een Gezonde leefstijl en de garantie tot het behalen van jouw doelstelling. Laten we er samen voor gaan!

Telefoonnummer: 06 48710912
E-mail: info@jtfysio.nl
Website: www.jtfysio.nl

JOERI ZANT PERSONAL TRAINING & COACHING
COACH JOERI
Ik ben ervan overtuigd dat het inzetten van Personal Training & Coaching duurzame resultaten oplevert. Om deze reden laat ik graag deze twee trajecten samen lopen. Op basis van jouw levensstijl, eetgewoontes en activiteitenniveau stellen wij realistische doelen op.

Per fase ontvang je een geperiodiseerd trainingsschema. Dit schema is afgestemd op jouw doel, trainingsniveau en belastbaarheid. Tijdens de techniektrainingen leer je de toegewezen oefeningen correct uit te voeren. Hierdoor kan je gerichter trainen en gebruik je de juiste spieren tijdens een oefening. Ook vind ik het contact met mijn klanten erg belangrijk. Doormiddel van online coaching sta ik alle dagen klaar om je vragen te beantwoorden. Je krijgt begeleiding op het gebied van training, voeding, slaap, je algehele gemoedstoestand en stress. Ook leer je om op een leuke en goede manier om te gaan met uiteten, verjaardagsfeestjes etc.  Tijdens het traject zorg ik ervoor dat je uiteindelijk zelf de tools in handen hebt om je behaalde resultaat te behouden en je ontwikkeling voort te zetten. 

Samen bewandelen wij de weg naar jouw top. Vergeet onderweg niet van het mooie uitzicht te genieten

Telefoonnummer: 06 34963494
E-mail: info@joerizant.nl
Website: www.joerizant.nl  

TRAIN2FUNCTION, PERSONAL TRAINING MARTIJN JANSEN
Trainen om beter te kunnen functioneren, zowel in dagelijkse activiteiten als in sport. Daar wil ik je graag bij helpen en in begeleiden. Gericht en doelbewust trainen, zonder pijn of ongemak. Jou de mogelijkheid bieden om het vermogen te creëren om volledig te bewegen zoals je lichaam ontworpen is, dat is mijn doel. Laat me die van jou weten, dan kunnen we samen aan de slag om het optimale uit jezelf te halen. Ik heb er zin in! Sinds 2011 ben ik werkzaam als fysiotherapeut dus ook als u fysieke klachten heeft kunnen we verantwoord blijven trainen. Ook voor sportmassages kunt u bij mij terecht.

Telefoonnummer: 06 31679393
E-mail: martijn@train2function.pt
Website: www.train2function.pt

PHLS - Palmyra’s HeaLthy Lifestyle Services
Palmyra’s Heathy Lifestyle Services (PHLS) is ontstaan uit de passie voor sport en de gedachten om jarenlange ervaring in sport en voeding in te zetten bij het begeleiden van mensen. De 3 pijlers van PHLS zijn: Personal Training, Voedingsconsultatie en Coaching. Mijn missie is om een gezond leefpatroon te creëren welke je voor een langere tijd kunt volhouden. Samen  zorgen we ervoor dat je al op korte termijn resultaten gaat boeken. Het op jouw afgestemde schema, coaching en het feit dat je je bewust wordt van deze resultaten brengen je in een ‘flow’. Deze flow leidt tot het aanleren van een nieuwe gewoonte/patroon. Dit nieuwe patroon brengt je uiteindelijk bij je doel.

Telefoonnummer: 06 53738394
E-mail: info@phls.nl
Website: www.phls.nl

PERSONAL TRAINER THIJS
Of je nu net begint met fitness of al even bezig bent: een beetje hulp is altijd fijn. Met jaren ervaring als judoka en personal trainer sta ik, Thijs, als personal trainer klaar om je te helpen bij je training. Ik hou van doelgericht trainen op een no-nonsens manier. Afhankelijk van jouw doel stel ik een trainingsschema samen. Aan de hand van dit schema gaan we samen aan de slag om te zorgen dat jij jouw doel behaalt. Ik zal je begeleiden, motiveren en aanmoedigen om het beste uit jezelf te halen.

E-mail: personaltrainer.thijs@gmail.com
Telefoonnummer: 06 46 13 63 18

 
Beëindiging of tijdelijke stopzetting van uw lidmaatschap kan alleen schriftelijk of aan de receptie.
Bent u lid?
     

Waar kent u ons van?