Succesverhalen

Lees de succeverhalen van klanten bij Derks4sport

Succesverhaal die onze slogan bevestigd;

Uw gezondheid onze uitdaging

 

Begin januari kwam Pascalle van Tuyl met haar man naar Derkssport.

Ze baalde van zichzelf. Was te zwaar geworden en wilde fitter worden en afvallen.

Pascalle heeft altijd veel paard gereden maar heeft haar paard verkocht.  Ze had fybromyalgie gekregen en wist niet goed wat mogelijk is qua sporten.

Ze wilde niet meer pijn of moeheid ervaren. We zijn het gesprek aangegaan en met Pascalle een proefles Egym afgesproken. Tevens afgesproken dat ze na 2 weken mee zou gaan doen aan het les uur voor fybromyalgie deelnemers. 

 

Nu  6 weken later is Pascalle bijna 6 kg afgevallen. Ze gaf aan; de eerste keren dat ik ging sporten was ik erg vermoeid na het sporten. Nu voel ik me veel fitter en krijg ik energie van het sporten. (yes, dat doet sporten met je!).

Tevens wilde ze stoppen met de medicatie en gister gaf Pascalle aan dat ze idd gestopt was met de medicatie voor fybromyalgie.

Wat een top verhaal. Pascalle heeft het helemaal zelf moeten doen.

 

Zij moest de juiste keuze maken mbt voeding.

Zij heefty de E-gym trainingen gedaan.

 

Toch is dit waarom wij iedere dag weer met passie werken. Mensen helpen met bewegen. Het is altijd goed voor je of je nu herstellende bent van klachten of aan het revalideren bent. Of niet lekker in je vel. Sporten cq bewegen ia altijd goed voor je!

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Elise Derks


 

Bert en Hanny: "We willen gewoon zolang mogelijk doorsporten om de fitheid te behouden"

Hallo, wij zijn Bert Schuurs (73) en Hanny Schuurs-Milder (74) We sporten nu al ruim 22 Jaar bij Derks Sport. We zijn hier begonnen met sporten omdat we allebei veel zittend werk deden en we wat meer wilden bewegen. We vinden het heel fijn en leuk om hier te sporten. Toen we hier begonnen te sporten namen we deel aan de groepslessen. Dit deden we apart van elkaar, omdat we allebei op verschillende momenten werkten.
Nu sporten we zelfstandig en met z’n tweeën, omdat we nu met pensioen zijn en weer meer tijd hebben. We vinden dat hier een fijne sfeer hangt en vinden de apparatuur erg fijn en simpel. Ons grootste doel is en was om fit te blijven. Je wordt toch ouder en de normaalste dingen worden steeds moeilijker om te doen, dus door te blijven sporten hopen we zolang mogelijk alles in het dagelijks leven te kunnen blijven doen.
Eerst kwamen we, doordat we weinig tijd hadden, een keer per week, maar nu komen we twee keer per week. Ondanks wat lichamelijke gebreken gaat het nog heel goed en kunnen we nog heel veel. We zijn begonnen met groepslessen dus daar hadden we veel begeleiding. Nu is dat wat minder omdat we zelfstandig sporten, maar af en toe, als we een nieuw apparaat gebruiken, hebben we even wat uitleg nodig en dat wordt dan altijd, aan wie je het ook vraagt, goed uitgelegd en dat is heel fijn. Eigenlijk hebben we niet echt doelen. We willen gewoon zolang mogelijk doorsporten om de fitheid te behouden.


Sandra en Erwin: "stap voor stap naar een gezondere leefstijl"

Niet zulke goede leefgewoontes en te veel aan gewicht komen, langzaam aan. Ze sluipen er in, zonder dat je het misschien in de gaten hebt. Natuurlijk weet je sommige dingen wel, maar soms ben je jezelf ook niet bewust van keuzes die je maakt.
Op een gegeven moment was de maat vol. Na verschillende diëten en wat initiatieven op sportief gebied werd ik door Joey gewezen op een nieuw concept. De IFITNESSBOX. Samen met hem zijn we echt stap voor stap het proces aangegaan. Door elke week een ander onderwerp onder de loep te nemen en te kijken hoe je hiermee omgaat en wat je daarin moet aanpassen om gezondere keuzes te maken. Onderwerpen die aan bod komen gaan over eten en over verantwoord sporten.
De ondersteuning via het polar horloge is heel prettig. Je stelt bewegingsdoelen vast voor elke dag. Via het horloge wordt bijgehouden of je de vastgestelde doelen ook behaald. Sportmomenten worden bijgehouden en naderhand kun je die sportmomenten analyseren. Dit was soms best even confronterend. Goed sporten moet je leren. Daarbij word je ‘getriggerd’ doordat je toch die 100% en het liefste meer wilt halen.
Als laatste is de begeleiding via de app heel handig. Sta je daar op je werk en moet je weer eens traktaties weerstaan, dan is het fijn dat er een achterban is die je helpt dit te weerstaan. En succesmomenten zijn natuurlijk helemaal leuk om te delen via die app. Heb je vragen, dan is een appje zo gestuurd.
We hebben inmiddels al veel aanpassingen gedaan in ons leven. We zijn bewuster gaan sporten en beginnen echt resultaat te zien en te voelen! Stap voor stap op weg naar een gezondere levenstijl en een fitter leven met de IFITNESSBOX doe je mee?,

Groeten Sandra en Erwin


Jolanda: "Binnen 4 weken ruim 9 kilo afgevallen!"

Mijn naam is Jolanda en ik ben 48 jaar oud. Ik ben gelukkig getrouwd en heb één zoon. De laatste jaren heb ik als zo veel vrouwen last van overgewicht. Het is niet dat ik overdreven dik ben, maar toch zou ik graag ongeveer 10 kilo van mijn huidige gewicht willen verliezen. Ik heb natuurlijk al meerder malen geprobeerd om die extra kilo’s aan lichaamsgewicht te verliezen. Dit lukte altijd wel, maar zodra ik weer normaal ging eten, zaten die extra kilo’s er zo weer aan.
Voor de zomervakantie was ik op visite bij een vriendin die ook graag 10 kilo zou willen afvallen. Ze liet mij kennis maken met powerslim. Het zag er veel belovend uit, maar om eerlijk te zijn vond ik het erg duur! Mijn vriendin heeft toen wel besloten om met powerslim te starten en is in 7 weken, 10 kilo afgevallen. Ze zag er geweldig uit! Dit was voor mij het bewijs dat het mogelijk was om eenvoudig en snel van je extra kilo's af te komen. Na mijn vakantie heb ik dus besloten om ook met powerslim te gaan starten. Ik ben nu bijna twee weken bezig en het resultaat mag er wezen. Ik ben in één week maar liefst 3,6 kilo afgevallen, echt geweldig! Dit geeft je power om door te gaan, al valt het natuurlijk niet altijd mee!
Maar zelfs op een feestje is het mij gelukt om van al het lekkers af te blijven! Wat fijn is, dat je dan je eigen powerslim nootjes mee kan nemen, zodat je zelf ook wat te knabbelen heb. Ik verwacht dat ik net als mijn vriendin ook in zes of zeven weken, 10 kilo ben afgevallen.
Ik kan niet wachten totdat het zo ver is. Mijn vriendin is nog steeds even slank, ze heeft haar streefgewicht behouden. En dat is wat ik ook wil! Geen jojo effect, maar blijvend slank!
 
Binnen 4 weken ruim 9 kilo afgevallen;

als iemand mij dat voorspeld had, had ik hem of haar echt voor gek verklaard. Maar het is wél werkelijkheid geworden. Heel zeldzaam, op een zondagmorgen stond bij ons de TV aan. Ik was in huis wat aan het rommelen en hoorde ineens iets over Power Slim. Op de een of andere manier trok dit mijn aandacht en ben ik gaan kijken. Wat ik zag en beluisterde over deze afslankmethode en haar producten, sprak mij meteen heel erg aan. Ik was er al langere tijd van overtuigd dat ik zo'n 15 kilo zou moeten afvallen, maar alleen niet snoepen en minder eten hielp niet (meer).

In de week voor dit programma had ik op de site van de hartstichting gezien dat mijn BMI (Body Mass Index) in de gevarenzone kwam en dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik een knop omgezet heb. Nu werd duidelijk dat ik voor mijn gezondheid echt moest afvallen en toen kwam de uitzending over Power Slim als een soort geschenk uit de hemel.Ik ben meteen op Internet gaan zoeken naar een mogelijkheid bij mij in de buurt en zo kwam ik op de site van LindsayBosch terecht. Meteen via de mail contact met haar opgenomen voor een afspraak voor een gratis intakegesprek en gelukkig kon ik al snel bij haar terecht. En nu ben en voel ik me ook ruim 9 kilo lichter.
Je begint met een starterskit, waarin uit alle groepen producten een aantal artikelen zitten. Zo kun je alles uitproberen en uitvinden wat je wel of niet lekker vindt en van het laatste heb je dan tenminste niet meteen een hele voorraad. Als je alles daaruit eet, heb je bijna 2 weken voorraad. Ik bleek niet overal even goed tegen te kunnen, vermoedelijk door Soja. Van sommige dingen voelde ik me niet helemaal lekker en die koop ik dus ook niet. Er blijft genoeg over om te variëren.
De begeleiding is uitstekend. Lindsay is enthousiast, meelevend, stimulerend; kortom ze doet ’tprima. Ik heb een aantal keren vragen naar haar gemaild en daar snel antwoord op gekregen, zelfs in het weekend. Wat het wegen betreft wordt niet alleen naar de kilo’s gekeken, maar ook naar de BMI, vochthuishouding, spiermassa, vetweefsel + -verbranding. Waar ik mijzelf wel een schouderklopje voor mag geven is, dat ik mij ook werkelijk voor 100% aan het dieet gehouden heb. Dit had ik (en mijn omgeving, die mij kent) niet voor mogelijk gehouden; maar ik moet zeggen dat je met dit dieet ook echt géén honger hebt. Ik "overleef" allerlei feestjes zonder problemen. Daarbij werkt het voor mij ook goed dat ik een duidelijke keuze gemaakt heb vóór mijn gezondheid; die knop omzetten dus.

Ik wens iedereen die dezelfde keuze maakt, als ik gemaakt heb, heel veel succes. Jolanda


Sandra C.: "Binnen twee maanden heb ik geen te hoge bloeddruk meer"

“Ik ben 1 september gestart met de Wijchense Obesitas Challenge. Binnen twee maanden heb ik geen te hoge bloeddruk meer. Gezonde voeding en bewegen heeft dit mogelijk gemaakt.”


Vincent: ".. ben ik enorm veel kilo's kwijt geraakt"


“Ik had slaapapneu door mijn enorme overgewicht. Door een voedingsadvies van de diëtist en sporten bij Derkssport en Go4Fit ben ik enorm veel kilo’s kwijt geraakt. Doordat ik ben afgevallen heb ik nu geen last meer van slaapapneu.”


Heino: "..rugklachten beheersen nu niet meer constant mijn leven"

“Jarenlang had ik ernstigerugklachten. Door de rug vitaal lesiedere woensdag ben ik van mijnrugklachten af. Het komt nog weleens voor dat ik weer last krijg van mijn rug maar de rugklachten beheersen nu niet meer constant mijn leven. Ik kan veel meer dan vroeger. Sporten heeft mijn leven positief veranderd.”


Floortje: .."zo ben ik al van de medicatie van mijn hoge bloeddruk af"


“1 september klopte ik voor het eerst aan bij de diëtist van bij Derkssport. Ik begon met sporten. Ondanks het harde werken heb ik nog steeds overgewicht. Toch ben ik trots op mezelf dat ik alles in de strijd gooi om af te vallen. Ik merk al vorderingen, zo ben ik al van de medicatie van mijn te hoge bloeddruk af.”


Mevr K.: "Ik zou iedereen sporten aan kunnen raden"


“Ik had overgewicht en een verzakking en moest geopereerd worden. De arts wilde eerst dat ik overgewicht kwijtraakte. Doordat ik 30 kilo ben kwijt geraakt, heb ik nu geen verzakking meer. Het resultaat? Ik hoef niet meer geopereerd te worden! Wat een gezondheidswinst. En dit puur door gewicht kwijt te raken. Ik zou iedereen sporten aan kunnen raden!”


Marcel C.: "Hier heb ik goede adviezen gekregen omtrent voeding"


“Ik ben in juli gestart met sporten bij Derkssport. Sinds 1 september mag ik me deelnemer van de Wijchense Obesitas Challenge noemen. Hier heb ik goede adviezen gekregen omtrent voeding. Daarnaast voel ik me veel energieker door het vele sporten. Ik ben er trots op dat ik door de combinatie goede voeding en veel sporten geen diabetes patiënt meer ben. Ik ben van de diabetes af: dat voelt zo goed!”


Gerard: "sporten helpt mij nog steeds om me goed te voelen"


“Ik had depressieve gedachten en ben via het CPH bij Sportclub Go4Fit gekomen. Sporten helpt mij nog steeds om me goed te voelen. Ik voel me lekker na een training. Helaas heb ik kort geleden last gekregen van hartritme stoornissen. Gelukkig is dat vlot opgepakt. Ik ben nu aan het revalideren en ik kan niet
wachten tot ik het sporten weer op kan pakken.”
 

Beëindiging of tijdelijke stopzetting van uw lidmaatschap kan alleen schriftelijk of aan de receptie.
Bent u lid?
     

Waar kent u ons van?