Switch vestiging

Ga naar Go4Fit Ga naar Derks4Sport Ga naar Go4Fit Basic
Bekijk lesrooster Lees info over fysiotherapie

BMI Berekening

De BMI waarde zegt iets over uw gezondheid, test het snel zelf.

bmi scan
Switch vestiging

Ons team

 

 

 

Wilfred 

Hallo, mijn naam is Wilfred, mede-eigenaar met Elise en vooral actief binnen het management van Fitness leefstijl en preventie centrum Derks4sport in Wijchen en Sportclub Go4Fit en GO4FIT BASIC. Mijn passie en specialiteit is judo (5e dan) en jiu-jitsu (6e dan), ik geef dan ook met plezier budo lessen aan zowel jeugd als aan de oudere Budoka. Ook ben ik voorzitter van de dangraden commissie van de Judo Bond Midden Nederland en vind het ook zelf nog geweldig om lekker te sporten.

Komt u maar eens gezellig langs bij bij Derks4sport in Wijchen Derks4sport of in Sportclub Go4Fit EN ONS NIEUWE CENTRUM, GO4FIT BASIC!!

»naar boven

Wilfred Derks

 

Elise

Hoi, hoi, mijn naam is Elise Derks en trotse mede-eigenaresse van o.a. dit professionele, ontzettend gezellige sportcentrum voor het hele gezin. Ik geef nog maar 1 les in de week en dat is een les voor mensen met rugklachten op de woensdag om 10.00 uur.
Verder kom je me overal tegen, ik maak altijd graag tijd vrij voor een praatje , maar voortaan ben ik ook vaak op kantoor te vinden.. De afwisseling zelf sporten en management is voor mij ideaal en ik hoop dat ik dat nog vele jaren kan doen. De kwaliteit van onze lessen vinden wij zeer belangrijk.

Ook vinden we het een groot pluspunt dat de sfeer aangenaam is. Iedereen voelt zich snel bij ons op z'n gemak, of ze nu jong of oud zijn en dun of een maatje meer hebben… Dus , voel je welkom en kom snel eens meedoen Bij Derks4sport!

»naar boven

Elise Derks 

 

Wim

Wees slim en vraag alles wat met Fitness te maken heeft aan Wim!

»naar boven

Wim

 

»naar boven

 

 

Marcel

Marcel Fassbender is de naam. Ruim 30 jaar doe ik dit werk al met veel plezier. Sinds 1 november 2002 ben ik werkzaam bij Fitness leefstyl en preventie centrum Derks4sport in Wijchen als bedrijfsmanager, samen met Wilfred en Elise probeer ik het personeel en de klanten het nog beter naar hun zin te maken.

We streven er steeds naar de kwaliteit en kwantiteit te verbeteren. Kom gerust een keer binnen en ervaar de gezellige sfeer en professionele begeleiding.

»naar boven

Marcel Fassbender 

 

Marco

Mijn naam is Marco Kok en ik geef jiu-jitsules bij Derks. Iets wat ik erg leuk vind om te doen. Daarnaast ben ik fulltime leraar economie in het voortgezet onderwijs.

»naar boven

Marco Kok 

 

Marjorie

Mijn naam is Marjorie v.d. Linden. Ik geef steps en aerobics bij Derks4sport. bij Fitness Wellness centrum Derkssport in Wijchen is het altijd gezellig en U krijgt les van ervaren begeleiders.

»naar boven

Marjorie 

 

 

»naar boven

Mathijs 

 

Petula

Hallo, ik ben Petula Thijssen, moeder van vier kinderen en ik woon samen met een schat van een man. Ik geef sinds 1988 les in aerobics, bodyline, bbb, bodykick, pump en fitness.

Het is bij ons heel gezellig, dus als je zin hebt, kom eens een keer langs bij Fitness preventie centrum Derks4sport in Wijchen

»naar boven

Petula 

 

»naar boven

 

 

Leontine

Leontine geeft les op 't ROC in Nijmegen en verzorgt pittige Bodypump lessen bij Derks4sport.

Doe gerust 'n Pumples mee!

»naar boven

Leontine 

 

Martijn

Hallo, ik ben Martijn Jansen, 25 jaar en sinds december 2006 werkzaam bij Go4fit en Derks Sport. In 2004 heb ik het CIOS in Arnhem afgerond en kort geleden mijn studie als fysiotherapeut

Donderdagavond en zaterdagochtend begeleid ik het fysiofitness-programma bij Derks Sport. Heeft u een lichamelijke klacht en wilt u graag advies bij het sporten, maak dan snel een afspraak bij Derks4Sport. Ook voor andere vragen of opmerkingen kunt u uiteraard bij mij terecht. Graag tot ziens. 

»naar boven

Martijn 

 

Michiel

Hallo,mijn naam is Michiel en ik geef bij Derks4Sport werdstrijd gerichte judo lessen, daarnaast begeleid ik ook jdoka's op de judowedstrijden.

Naast het judo ben ik fulltime sociotherapeut bij de GGZ waar ik met jeugd  en jong volwassenen werk. 

Judo is een waardevolle aanvulling in de opvoeding waar het gaat om respect, eigen persoonlijkheid en structuur! Tot ziens in één van mijn lessen. 

Michiel Visser

»naar boven

Michiel 

 

 

 

»naar boven

Roxy 

 

Christel

Hallo allemaal, mijn naam is Christel Kwakernaat. Ik ben moeder van twee lieve kinderen en we hebben een klein hondje. Sinds mei 2006 ben ik met veel plezier werkzaam bij Derks4sport en heb mijn taken achter de balie en aan de receptie. Als jullie zin hebben in een kopje koffie, een ander drankje, informatie willen of gewoon voor de gezelligheid willen kletsen dan sta ik graag voor jullie klaar!! 

»naar boven

Christel 

 

Eric

Hallo, ik ben Eric Verheijen, vader van 3 kinderen. Ik ben werkzaam geweest in het oosten van het land bij verschillende sportscholen. Daar heb ik ook management gedaan, lessen gegeven en verzorgd, zowel in als buiten de sportscholen. Sinds 1 oktober 2001 ben ik werkzaam bij Wellness Centre Derks en geef daar Jeugdfitness, Circuitfitness, Fitnessbegeleiding en RPM/Spinning.Als buitenactiviteit geef ik Hardlooptrainingen. Ook zul je mij aantreffen achter de balie.

Ik werk met veel plezier bij  Derks en probeer mijn enthousiasme over te brengen naar de andere sporters, zodat men blessurevrij en met veel plezier kan blijven sporten.

»naar boven

Eric 

 

 

 
 

 

Jildis

Hoi hoi! Ik ben Jildis Hofman. Ik heb mijn CIOS-diploma in 1996 gehaald en ben sindsdien ook werkzaam bij Derks Sport in Wijchen. Zo heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt. Ik geef o.a. Steps, Bodymix, RPM, BBB, Kidsswing en Fitness. Kom gewoon een keertje mee doen in mijn les, of gezellig een koffie drinken aan de bar Derks Sport is een hele gezellige sportschool (met gezellig personeel), dus stap gerust eens binnen, dan kan uw sportiviteit beginnen!!!

»naar boven

Jildis 

 

Kim

Hoi,hoi. Ik ben Kim Keeling en werk al een aantal jaren met veel plezier bij prventie centrum Derks4sport in Wijchen. Momenteel geef ik bodyline en bbb lessen. Daarnaast ben ik werkzaam als (sport)fysiotheapeut en ben ik bezig met mijn specialisatie voor manueel therapeut. Ondanks de gezellig sfeer wordt er altijd hard gewerkt in de lessen!

Graag zie ik je een keer in de les!!

»naar boven

Kim 
     

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie ontvangen?

Vul dan hieronder het contactformulier in. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Niet geschikt voor meldingen omtrent beƫindiging of tijdelijke stopzetting van uw lidmaatschap.

Ik ben al lid Ik ben nog geen lid
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Wanneer wenst u dat wij contact met u opnemen?
 Ochtend
 Middag
 Avond
 Maakt mij niets uit

Waar kent u ons van?
 Dag- en weekbladen
 Google, Bing of Yahoo
 Mond-tot-mond reclame
 Overige
Eventuele aanvulling op uw bericht?

ISO 9001Olympisch netwerk Stichting LERFErkende fitnesscentraBrancheorganisatie erkende sport- en bewegingscentraTopsport GelderlandMediaZo! Uw partner in media


team, medewerkers, derks, derksport,