ONZE SPORTCLUB IS GESLOTEN I.V.M. CORONAMAATREGELEN MAAR ONLINE STAAN WE AAN!

Nog geen lid? Meldt je nu aan!
Gratis inschrijven - Thuis trainingsschema - Online groepslessen .. en betaal pas wanneer de sportclub open is!
Is jouw goede voornemen om af te vallen of (weer) fit te worden? Schrijf je dan alvast in bij onze sportclub. Wij zorgen voor een goede start vanuit huis. Zodra de sportclub weer open mag kun je direct reserveren om bij onze club te sporten!
Aanmelden kan via www.go4fit.nl/inschrijven (nieuwe leden betalen vanaf het moment dat we opengaan).

Buitensporten!
Vanaf 15 maart a.s. is het mogelijk om in groepjes van 4 buiten te sporten. We hebben bij alle locaties verschillende fitness mogelijkheden voorbereid met vanzelfsprekend de essentiële hygiëne maatregelen. Denk eraan om van tevoren te reserveren via app. Is het druk bij jouw sportclub kijk dan of het mogelijk is om bij een andere locatie te reserveren.

WIJ INCASSEREN NIET
Wij incasseren geen abonnementsgeld tot onze sportclub weer open mag. U heeft wel de mogelijkheid om een vrijwillige bijdrage te doen via onze betaallink. Het bedrag mag u zelf bepalen. Voor deze bijdrage doen wij er alles aan om u (binnen de gestelde richtlijnen) in beweging te brengen. Wat we doen leest u op deze pagina.

Support je club

Onze sportclubs zijn gesloten i.v.m. de coronamaatregelen en we incasseren momenteel niet. Wil je onze sportclub steunen dan kan dat met een vrijwillige donatie: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=7HuSnCLAQPmEIyWtl7Po2A

Onze sportclubs zijn gesloten i.v.m. de coronamaatregelen. Daarom gaan we je op afstand begeleiden zodat je ook thuis kunt (blijven) sporten. Hieronder lees je wat we aanbieden: 

Online groepslessen
Onze groepslesinstructeurs hebben de leukste lessen voorbereid zoals Yoga: Total Bodyworkout, Zumba en XCO. Zorg dat je voldoende ruimte hebt, gewichtjes of flesjes met water of zand en eventueel een matje. Met een beetje creativiteit kom je een heel eind. Met opzwepende muziek en enthousiaste instructeurs ben je in no time (weer) fit.

Outdoor workout
Wil jij een outdoor workout doen samen met één van onze coaches? Reserveer deze via de app van jouw club. Tegen een vrijwillige donatie kun je een 30 minuten outdoor workout reserveren. 

Thuis trainingsschema
Heb jij onlangs trainingsmaterialen gekocht zoals dumbells, een kettlebell of bijvoorbeeld een weerstandband en wil jij inspiratie voor fitnessoefeningen? Stuur ons dan een e-mail. Vermeld in de e-mail je naam, en/of welke materialen je hebt en wat de doelstelling is die je wenst te behalen. Wij maken dan een trainingsschema voor je zodat je thuis aan de slag kunt!

Uw gezondheid, onze uitdaging
Onze missie is om, juist in deze tijd, van uw gezondheid onze uitdaging te maken. En we hopen dat we jou middels bovenstaande acties in beweging kunnen brengen. Gezonde voeding en voldoende bewegingen zorgen voor een goede weerstand, iets wat we allemaal kunnen gebruiken. Dus wacht niet tot de sportclub weer open is, begin vandaag.

TEAM DERKS4SPORT, GO4FIT en GO4FIT Basic
 

Beëindiging of tijdelijke stopzetting van uw lidmaatschap kan alleen schriftelijk of aan de receptie.
Bent u lid?
     

Waar kent u ons van?