Twitter   Facebook   Youtube

Bekijk lesrooster »
024 - 641 41 65

Wijchense Obesitas Challenge 

 

Voorgaande edities waren een groot succes. Is 2016 uw jaar om de strijd tegen obese aan te gaan? Dit is UW kans op een nieuw leven. In een traject van 9 maanden gaan wij werken aan een gezonde leefstijl. 


Wat houdt de Wijchense Obesitas Challenge in?

De Wijchense Obesitas Challenge is een duurzame leefstijlverandering door groep en individuele (fitness) beweegprogramma’s. Bij de intake worden er 4 streefgewicht momenten besproken. Deze streefgewichten worden door de diëtiste bepaald en samen gaan we naar dit gewicht toe werken. Naast de trainingen om dit te bereiken, zijn er ook extra activiteiten voor de deelnemers van de Wijchense Obesitas Challenge, namelijk: mental coaching, met de diëtiste naar de supermarkt, mountainbike tochten, wandeltochten, bootcamp trainingen, kickfit en nog veel meer.  U wordt begeleid door een trainer, een fysiotherapeut, diëtiste en een mental coach (evt. pschycholoog). 

Het traject is 9 maanden intensief waarin we erg vaak en goed gaan sporten. Na de 9 maanden is er afbouwende nazorg, 1 keer per week, daarna 1 keer per 2 weken overgaand in 1 keer per maand. Wij hopen dat u zelf inziet dat obesitas een groot probleem is. Daarnaast vinden wij dat iedereen recht heeft op een gezonde levensstijl. 

Let op: Als u mee wilt doen, let er dan op dat u aanvullend verzekerd bent. Dit in verband met veel samenwerking met diëtiste en fysiotherapeut.

Heeft u een BMI van 32 of hoger?

En wilt u meedoen aan deze levensverandering? Vul onderstaand formulier in met uw motivatie en misschien wordt u wel geselecteerd om mee te doen aan de Wijchense Obesitas Challenge!

Beëindiging of tijdelijke stopzetting van uw lidmaatschap kan alleen schriftelijk of aan de receptie.
Bent u lid?
     

Waar kent u ons van?